Telefon: +36 30 428-1555
E-mail: gergely.zsolnai@gmail.com

Kosár

Rólunk

about-us

Creative

Revolution

Új generációs fotós technikák

Így van és miért az alcím? Azért mert pontosan tudjuk azt, hogy a filmjeinkben látott technikák túlmutatnak az iskolákban tanultakon. Sokkal de sokkal többet nyújtanak, és olyan dolgokat tanulhatsz meg amikről eddig csak álmodtál. Mi azért dolgozunk, hogy megmutassunk minden olyan technikát a fotózásban amivel egy új szintre léphetsz. Mindezt ingyenes (Youtube csatorna) és fizetős videó tartalmak formájában, így bármikor vissza nézheted.

Elérhetőségünk

7627 Pécs, Hársfa út 64

Telefon :06 30/428-1555

E-mail : hello@creativerevolution.hu

A Creative Revolution csapata

A siker titka! Értsd, szeresd és higgy abban amit csinálsz!

Gelner Tivadar

Fotós/Operatőr

Zsolnai Gergely

CR alapítója/Reklámfotós/Digital artist

Gergely Tibor

Operatőr

A célunk

Olyan technikákat bemutatni a videó anyagainkkal, amivel bárki képes ütős, eladható, igényes képeket készíteni. Ezért a lehető legjobb tudásunkat adjuk át, és olyan fotósokkal fogunk filmeket/oktatóanyagokat készíteni nektek, akiktől akár mi is szívesen tanulnánk. A legfőbb cél felépíteni egy olyan brandet, hogyha később meghallod a Creative Revolution nevet, egy olyan oldal jusson eszedbe, ahol minőségi oktató videókat találsz, így ha valaki tanulni, szakosodni szeretne a környezetedből, az lesz első, hogy minket ajánlasz neki.

Videóinkról

Minden oktató anyagot H.264 /1920×1080 Full HD / MP4 formátumban tudtok letölteni.

A filmeket Sony, Panasonic kamerákkal illetve cserélhető objektíves Sony Milc és Nikon DSLR kamerákkal, a légi felvételeket DJI drónokkal készítjük, ezeken kívül glidecam, steadycam, dji osmo és Zhiyun crane stabilizátorokat és megannyi kiegészítőt használunk, a hang minőségéről minőségi Sennheiser mikroport rendszer gondoskodik.

A videókat téma szerint blokkokra bontottuk, gondosan elnevezve őket, így nem kell keresgélned, azonnal megtalálod a letöltés után azt, ami a legjobban érdekel.