Telefon: +36 30 428-1555
E-mail: gergely.zsolnai@gmail.com

Kosár

Kosár “A nagy felhőcsere csomag- 200db felhőfotó” a kosárba helyezve
Akció!

9+1 Beauty&Fashion világítás videó

Ebben a Beauty&Fashion világítás oktató videóban megmutatjuk neked, hogyan tudod  a Portréfotózást magasabb színvonalra emelni. Ebben a kurzusban megtanulhatod, hogyan világíts változatosan és betekintést nyerhetsz a kulisszák mögé. 5 modellel készítettük a 10 különböző világítást és 10 különböző koncepciót. Megtalálható az egylámpás világítás helyes használata és a komplexebb több lámpás fashion világítás is.

9,950Ft19,900Ft

Összehasonlítás

Share this product

A videó bemutatása

Ebben a Beauty&Fashion stúdió világítás oktató anyagban 10 különböző világítást mutatunk be nektek Zsolnai Gergely előadásában. 10 világítás, 10 stílus, 5 modellen bemutatva. Ezek azok a világítások amik a legideálisabbak portréhoz, Beautyhoz és divat fotózáshoz.

Ezzel az oktató anyaggal biztosak vagyunk benne, hogy boldogulni fogsz a stúdió világítás útvesztőiben. Ez pont elég ahhoz, hogy magabiztosan állj hozzá egy headshot portréhoz, Beauty világításhoz vagy a Fashion (divat) jellegű képek világításához.

A videókban végigvezetünk a teljes folyamaton. Az unalmasabb részeket felgyorsítottuk, így tényleg csak a lényeget láthatod.  Az oktatóvideóban többféle világítást is megtalálsz  a legegyszerűbb (sokszor a legjobb) egylámpás világítástól kezdve az összetett, több fényforrású komplex világításokig.

A letölthető videóanyag tartalma:

  11 VIDEÓ |10 világítás diagram|90perc  | H.264 FULL HD 1920×1080 MP4 FORMÁTUMBAN / 

A LETÖLTHETŐ VIDEÓ TELJES MÉRETE 8,99GB

Szint:Kezdő/Haladó

A letölthető anyag a stúdió világítást tutorialt tartalmazza, a retus folyamat később lesz elérhető külön megvásárolható formában.

 ELŐZETES BEMUTATÓ VIDEÓ:

 • Bevezető 03:21

 • 1-es Világítás-180cm-es octobox 07:15

 • 2-es Világítás – Beauty dish diffúzorral 08:30

 • 3-as Világítás- Beauty dish 11:05

 • 4-es Világítás- Két stripboxos beauty 08:49

 • 5-ös Világítás-Háromszög világítás stripboxokkal 09:44

 • 6-os Világítás-Komplex Beauty világítás 07:54

 • 7-es Világítás-Sziluett stripboxokkal 06:16

 • 8-as Világítás-Rendszervakuk színezőfóliával 05:51

 • 9-es Világítás-Komplex 4 vakus fashion 15:21

 • 10-es Világítás-Komplex 3vakus  világítás 150cm-es octoboxal 06:43

 • Interjú Mester Luca profi  sminkessel 03:26

 • +10db Világítás diagram

A szerzőről:

Zsolnai Gergely

Miskolcon született 1981-ben .eredetileg vendéglátóipari középiskolát végzett, de később a vendéglátós szezonok közötti unalom űzésként  A National Geographic hatására 2002-ben elkezdett természetfotózni. Később kipróbált sok mindent a fotózáson belül de nem találta önmagát ezért eladta az összes fotós felszerelését és csinált egy saját éttermet 2007-ben, de ez nem volt a legjobb döntés, mert a szíve visszahúzta a fotózáshoz, pár szezont ismét vendéglátásban töltött Ausztriában-Tirolban de itt már tudatosan készült a visszatérésre, ismét fotózott tanult és tanult.  Ausztriát befejezve újra feltett mindent a fotózásra és ez a döntés hozta meg a sikert.

2011-től a karrier felfelé ívelt és mára már elismert szakembernek számít hazánkban, képeit olyan neves cégek publikálják, mint a Danone, Nestlé, Würth, Cosmopolitan, celsius energy drink, Rossman és még sorolhatnánk. 2015-től két éven át körbe utazta Magyarországot egy saját szervezésű workshoppal, amit neves fotós cégek és nem utolsó sorban az adobe hazai képviselete is támogatott. Számos újságban, óriásplakátokon és könyvborítón szerepelnek nap mint nap a fotói, 2017-ben fél  Amerikában látható volt óriásplakátokon a Gergő által készített egyik  reklámfotó. Ügyfelei között neves ruhatervezők, forgalmazók, Kanadai szépségipari termékeket gyártó cégek szerepelnek. Jelenleg Pécsen él feleségével és két gyermekével.

Korábban cikket írt róla a Németországi Nikon, az angliai Professional Photography magazin és legutóbb az amerikai Photography Masterclass magazinban jelent meg főoldalon.

Kedvenc témái:Kompozit fotózás, Ember a tájban, beauty, fashion és termékfotózás.

Képeit megtekinthetitek: http://www.zsolnaigergely.hu/https://500px.com/gergelyzsolnai

Vélemények

Nem érkezett még vélemény

Légy az első hozzászóló “9+1 Beauty&Fashion világítás videó”