Telefon: +36 30 428-1555
E-mail: gergely.zsolnai@gmail.com

Kosár

Akció!

Kültéri portréfotózás

Ebben a kültéri portré fotózás illetve kültéri világítás oktató anyagban bemutatjuk nektek, hogyan készítsetek szemet gyönyörködtető portrékat természetes fényben, derítőlappal illetve vakuval.  Az oktató anyagot Pordán Krisztián és Zsolnai Gergely előadásában tekinthetitek meg.

16,900Ft22,900Ft

Összehasonlítás

Share this product

A videó bemutatása

Ebben a kültéri portré fotózás illetve kültéri világítás oktató anyagban bemutatjuk nektek, hogyan készítsetek szemet gyönyörködtető portrékat természetes fényben, derítőlappal illetve vakuval.  Az oktató anyagot Pordán Krisztián és Zsolnai Gergely előadásában tekinthetitek meg.

Krisztián bemutatja nektek, hogyan készíti a képeit mindenféle fényformáló és mesterséges fény nélkül. Elmondja mit tart fontosnak és pár apró trükköt is bemutat amit ő alkalmaz a modellfotózásai során.

Gergő megmutatja nektek a fény helyes irányát, milyen fényviszonyok között milyen derítőlapot használjatok. Hogyan kombináljatok össze egy diffúzort derítőlappal erős napfényben. A továbbiakban pedig a kültéri rendszervakus fotózásból adunk át hasznos tudásanyagot.

A fotózáson kívül az anyagban megtaláljátok a több órás retus folyamatot is Adobe Photoshopban. A nyers fájlokat mellékeltük nektek így együtt dolgozhattok velünk.

Ezzel az oktató anyaggal biztosak vagyunk benne, hogy boldogulni fogsz odakint a szabadban, legyen szó városi épített környezetről vagy gyönyörű természetről. Ez pont elég ahhoz, hogy magabiztosan állj neki egy kültéri portrénak és a terepet és fényviszonyokat figyelembe véve tudd mikor mit használj.

A letölthető videóanyag tartalma:

  5 VIDEÓ |Kb. 3,5 óra  | H.264 FULL HD 1920×1080 MP4 FORMÁTUMBAN / 

A LETÖLTHETŐ VIDEÓ TELJES MÉRETE 15GB

Szint:Kezdő/Haladó

 ELŐZETES BEMUTATÓ VIDEÓ:

A szerzőkről:

Zsolnai Gergely

Zsolnai Gergely:

Miskolcon született 1981-ben .eredetileg vendéglátóipari középiskolát végzett, de később a vendéglátós szezonok közötti unalom űzésként  A National Geographic hatására 2002-ben elkezdett természetfotózni. Később kipróbált sok mindent a fotózáson belül de nem találta önmagát ezért eladta az összes fotós felszerelését és csinált egy saját éttermet 2007-ben, de ez nem volt a legjobb döntés, mert a szíve visszahúzta a fotózáshoz, pár szezont ismét vendéglátásban töltött Ausztriában-Tirolban de itt már tudatosan készült a visszatérésre, ismét fotózott tanult és tanult.  Ausztriát befejezve újra feltett mindent a fotózásra és ez a döntés hozta meg a sikert.

2011-től a karrier felfelé ívelt és mára már elismert szakembernek számít hazánkban, képeit olyan neves cégek publikálják, mint a Danone, Nestlé, Würth, Cosmopolitan, celsius energy drink, Rossman és még sorolhatnánk. 2015-től két éven át körbe utazta Magyarországot egy saját szervezésű workshoppal, amit neves fotós cégek és nem utolsó sorban az adobe hazai képviselete is támogatott. Számos újságban, óriásplakátokon és könyvborítón szerepelnek nap mint nap a fotói, 2017-ben fél  Amerikában látható volt óriásplakátokon a Gergő által készített egyik  reklámfotó. Ügyfelei között neves ruhatervezők, forgalmazók, Kanadai szépségipari termékeket gyártó cégek szerepelnek. Jelenleg Pécsen él feleségével és két gyermekével.

Korábban cikket írt róla a Németországi Nikon, az angliai Professional Photography magazin és legutóbb az amerikai Photography Masterclass magazinban jelent meg főoldalon.

Kedvenc témái:Kompozit fotózás, Ember a tájban, beauty, fashion és termékfotózás.

Képeit megtekinthetitek: http://www.zsolnaigergely.hu/https://500px.com/gergelyzsolnai

Pordán Krisztián:

Pordán Krisztián vagyok, jelenleg Budapesten élek. 2014-15 környékén kezdtem fotózással foglalkozni. Fotózás előtt az éjszakai élet adta a boldogsághormonokat, mint dj, majd bátyám hatására ragadtam én is kamerát. Szerencsém volt, mert a sok partyzásban rengeteg nagyszerű embert tudtam megismerni így volt mindig modell akin/akiken tudtam gyakorolni a portrézás fortélyait.Kezdetben én is, mint mindenki fotóztam azt ami csak szembejött velem ( fűszál, falevél, állat, épület, minden ), végül a portré fotók készítése lett a tökéletes nyertes, amit imádok. Portrézás mellett néha street fotókat is imádom ill. ha időm engedi akkor fotómanipulációkat is készítek.
Jelenleg Fuji rendszerrel dolgozom egy X-H1 váz hozzá pedig egy 35mm f1.4 rekesz értékü objektív. Hobbi vagy szenvedély? Számomra a fényképezés az egyetlen és igazi szerelmem. Abban a pillanatban, amikor kezembe veszem a kamerám az egész világ megnyílik előttem, egy teljesen új, „soha nem látott” oldalt mutat.

  https://www.instagram.com/krisztianpordan/

Vélemények

Nem érkezett még vélemény

Légy az első hozzászóló “Kültéri portréfotózás”